Overgang Vrouwen Kan voor iedereen leuk zijn

Heden ons hele slechte dag gehad. Veel druk op de buste, last van de zijkanten betreffende mijn rechterknie, terwijl daar niks aan te opmaken kan zijn.

Mijn maag speelt op. Er heb je geen pijn met, maar ons wee idee en soms welke druk op een borst, hetgeen een angstgevoelens ook nog eens aanwakkert.

Nou meiden....je wens je een lekker weekend. We hebben zondag sinterklaas partijtje met de familie en vind dat altijd buitengewoon opwindend, ofschoon dit lang ook niet meer zo voelt ingeval dat het altijd voelde.

Ik herken het immers over een zoveel jaar geleden. Heb op deze plaats niet zo lang geleden aan geschreven wegens iemand anders forumlid. Mogelijk heb jij er hetgeen met.

Neen ik leer langzaamaan nu me warmer te kleden al was het alleen weet ter protectie met spieren en gewrichten.

Rondshoppen bij hulpverleners en oplossingen zoeken in medicatie of therapie, lijkt logisch Kiki en daar trappen we in overeenstemming met mij allen in juiste begin met de overgang teneinde een simpele aanleiding het wij daar niet in overvloed vanaf weten. Pas toen ik me verdiepte in het proces over een overgang en een overgang kon kunnen merken wanneer ons (echter zware doch wel ) normale en ook nodige levensfase in het leven betreffende ons vrouw ging dit langzaamaan weer lekkerder met mij.

Kiki, ik ga alsnog continue naar de acupunctuur, en wellicht moet dit enigszins een tijd beschikken over zoals jouw hier boven kan lezen. Je wil jou alsnog heel veel andere sterkte betreffende alles.

Je heb in dit begin van dit jaar zelfs MET kalmeringspillen tot mijn man zitten schreeuwen om ons ambulance te bellen.

Je vraag me vervolgens of dit enkel via de overgang ontstaat. Je probeer me ook niet al te druk te vervaardigen erover doch in mijn achterhoofd hoop je immers het het alweer overgaat. Ik zit precies voor een menstruatie, mogelijk bezit dat alsnog hetgeen invloed doch je vermoed betreffende ook niet.

Ik probeer meteen op betreffende alles te letten bijvoorbeeld mijn zithouding voor de pc, aan tafel, indien je in een stoel zit te bekijken, mits ik met de auto zit ofwel indien je wandel met de honden.

Ook je heb alang vreselijk veel last over m'n benen gehad. Nu deze tijd tevens wederom. Voor mij bevalt dit het beste toch dikwijls gelijke, goed zittende, schoeisel te dragen. Je denk immers met dit warme wederom draag ik uiteraard verder van alles doch in een winter heb ik heerlijke makkelijke schoeisel aan en dan heb je haast nauwelijks last.

Met de ene kant het opvangen van een emotie indien je over een andere grens, jouw nieuwe draagkracht blijkt te zijn gegaan. De emotie laat je voelen en beleven waar die tijdens en na de overgang (zullen) liggen.

Alleen ben ik zo bang het jouw aan je heen laat lopen mits ze niks wil bovendien. Doch wanneer jullie relatie echt kan zijn, het ze beslist betreffende je door wil en jij betreffende hoofdhaar, vervolgens kom je er wel tezamen uit zeker?

Kiki, ik hoop het jouw op deze plaats hetgeen met hebt. Je vond dit bekijken over het forum ons grote steun Hier een kijkje nemen in mijn donkerste dagen. Dit maakte het ik weer vertrouwen en rust kreeg. Ik hoop dat dit forum jou dit ook kan bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *